Arriba el concurs UP Stem al nostre col·legi.

Llega el concurso UP Stem a nuestro colegio.

Fa unes setmanes va arribar al departament de Ciències, des de Direcció, la proposta de participar en el concurs “UP Steam” de la UPV, fent valdre la ciència i la tecnologia entre les generacions futures com a instrument per a afrontar els reptes socials i econòmics.

El desafiament consisteix en el desenvolupament d'eines per a conèixer les carreres STEAM mitjançant videojocs o Apps. Es persegueix que els joves inventen, dissenyen i programen videojocs o Apps capaces de fomentar els estudis i vocacions per les assignatures STEAM: Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Disseny i Matemàtiques.

La presidenta del Consell Social de la UPV, Mònica Bragado, posa l'accent que els perfils STEAM són més necessaris que mai: “la demanda d'aquests professionals no ha deixat de créixer. Segons la patronal d'empreses tecnològiques Digital ÉS, a Espanya existeixen almenys 10.000 vacants en el sector científic–tecnològic per falta de qualificació i d'experiència en l'entorn. Dades que ens impulsen a continuar treballant per a descobrir nous talents i acostar la ciència i tecnologia als més joves”.

Per a remarcar la importància de les STEAM, la presidenta també destaca les conclusions de l'estudi facilitat per World Economic Forum, en les quals s'estima que en el 2021 es generaran més de dos milions de llocs de treball en les carreres tecnològiques i es contempla un creixement del sector fins a aconseguir els 7 milions en 2025. Per això, els nostres alumnes de 4ESO s'han inscrit en el concurs afrontant el repte amb entusiasme i amb ganes de viure una nova experiència. El departament té plena confiança que els alumnes faran un excel·lent concurs i podran complir amb els seus objectius.

Galeria d'imatges

imagen blog
imagen blog
imagen blog
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de usuario Más información Aceptar Cancelar