23 d´abril. Dia del llibre.

23 de abril. Día del libro.

El dia del llibre es celebra el 23 d´abril. Aquesta data no és una data triada a l'atzar ja què es commemora la mort de dos dels escriptors més famosos de la història: Cervantes i Shakespeare. En realitat això no és cert totalment perquè en 1616 Espanya i Anglaterra utilitzaven dos calendaris diferents: el calendari gregorià i el calendari julià. Posteriorment també es va descobrir que en realitat Cervantes va morir un dia abans, el 22, i Shakespeare el 3 de maig.

Aquest any la UNESCO ha triat com a lema la traducció per donar visibilitat a la importància de la mateixa per arribar al màxim nombre de lectors possible. Per cert, els autors més traduïts de segle XX van ser: Agatha Christie, Julio Verne i Shakespeare.

Però, sabeu què és el més important? L'important és gaudir amb un bon llibre, la qual cosa et permetrà aprendre, comprendre i disfrutar amb un objecte aparentment molt simple, barat i que no hem de connectar o recarregar al corrent elèctric.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de usuario Más información Aceptar Cancelar