Dia dels enamorats.

Día de los enamorados.

El 14 de febrer se celebra l´anomenat “Dia dels enamorats” i des de la regidoria d´Igualtat s´ha llançat la campanya “En l´amor no t´oblides de tu” amb l´objectiu de potenciar les relacions amoroses basades en la igualtat, el respecte i la llibertat i no construir-les seguint el model de l´amor romàntic, model que promou les relacions de desigualtat entre dones i homes i continuen creguent en mites com “L´amor ho pot tot”, “La mitja taronja” “La idealització de la parella” entre altres.

El col·legi se suma a aquestes celebracions treballant i reflexionant des dels primers cursos amb el conte “Jo vaig amb mi”, repartint piruletes per a tots els alumnes del centre i adhesius per als majors d´ESO, els quals estan realitzant un taller en l’assignatura de plàstica. Cada alumne elegeix una frase i fan un dibuix, un còmic, un collage… El treball es plastificarà per a una exposició posterior en Meliana.

Galeria d'imatges

imagen blog
imagen blog
imagen blog
imagen blog
imagen blog
imagen blog
imagen blog
imagen blog
imagen blog
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de usuario Más información Aceptar Cancelar